Kerst/Wintermarkt in Het Tehuis

Foto: G Scheper

NIEUWE PEKELA – Op zaterdag 7 december van 09:00 tot 13:30 uur, nodigen wij u hartelijk uit om onze gezellige kerst/wintermarkt te bezoeken, met live muziek. Deze gezellige markt wordt gehouden in het gebouw van onze Nederlands Hervormde Kerk, Het Tehuis Ds.Sicco Tjadenstraat C 40 in Nieuwe Pekela.

Naast diverse schitterende kerststukken, kransen, grafstukken en andere zelfgemaakte creaties/decoraties, zijn er ook zelfgebakken “kniepertjes” en, (warme) spekdikken te koop. Er zal heerlijke koffie met appeltaart/warme chocolademelk/mosterdsoep/groentesoep/glühwein/snacks/etc. te verkrijgen zijn. Zelf koken is deze zaterdag dus niet nodig Ook zal er iets voor de kinderen zijn.

Tot ziens op zaterdag 7 december a.s.

Van harte welkom.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.