Ook dit jaar weer het Parkstad Sinterklaasnieuws

VEENDAM – Van maandag 18 t/m vrijdag 22 november gaat razende reporter Roeland Roomhoorn 5 dagen verslag doen van de doldwaze avonturen van de Pieten.

RegelPiet moet heel veel zaken regelen voor de Sinterklaasintocht van Wildervank. Ook Amerigo, het paard van Sinterklaas komt mee naar Wildervank, maar of onze burgemeester Sipke Swierstra hier wel mee akkoord gaat is de vraag?

De Veendammer organisatie ZoSint uit Veendam heeft in opdracht van Sinterklaas en met medewerking van Studio-9 en ParkstadVeendam.nl het Sinterklaasliedje ‘De keuken van Sinterklaas’ uitgebracht. Veendammer Jan Doddema van Studio-9 heeft vaker liedjes voor Sinterklaas gemaakt en daarom wordt iedere aflevering van het Parkstad Sinterklaasnieuws afgesloten met een Sinterklaas muziekclip.

BingoPiet heeft laten weten iedere avond met een ‘Schoentje zet-huisnummer bingo’ te komen. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar bingopiet@schoentjezethuisnummerbingo.nl met vermelding van je huisnummer.

Wil je weten wat er allemaal te doen is tijdens de sinterklaasperiode in de gemeente Veendam? Deze vragen worden allemaal beantwoord in het Parkstad Sinterklaasnieuws.

Het Parkstad Sinterklaasnieuws wordt iedere ochtend om 10 uur uitgezonden op de website van ParkstadVeendam.nl maar ook op Facebook en YouTube kanaal van Parkstadveendam.nl

Kijk je liever op TV? Dat kan om 18:00 uur op het TV kanaal van RTV1 en op het informatiekanaal van de SKV (998) vanaf 10 uur.

Ingezonden door Willem van der Werf

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.