Wethouder helpt ondernemers op ‘Dag van de Ondernemer’

Foto: Willem van der Werf

VEENDAM – Op de Dag van de Ondernemer helpt wethouder Henk Jan Schmaal van Economische Zaken twee Veendammer ondernemers een handje. Op vrijdag 15 november 2019 gaat de wethouder van 14.00 uur tot circa 15.00 uur aan de slag bij Check by Mijnnnn (Promenade 29) en van 15.00 tot 16.00 uur aan de slag bij Oldenburger Fritom (De Zwaaikom).

Dag van de ondernemer

De dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB Nederland. Op deze dag worden ondernemers bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Als gemeente zijn we trots op onze ondernemers en daarom bezoekt wethouder Schmaal ondernemers die dit jaar geïnvesteerd hebben in hun onderneming. De dag van de ondernemer vindt ieder jaar plaats op de derde vrijdag van november.

Meer informatie: http://www.dagvandeondernemer.nl/

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.