Lars Koehoorn “door” bij The Voice

Foto: Anita Meis

WINSCHOTEN – De 21 jarige Lars Koehoorn uit Winschoten is “door” bij The Voice of Holland.

Vanavond was Lars Koehoorn uit Winschoten te zien bij the blind auditions van The Voice of Holland. Hij zong het nummer Love Runs Out van OneRepublic.

Even leek het er op dat geen van de coaches de stoel ging draaien, maar aan het eind van het nummer draaide Waylon zijn stoel.

Lars zingt al vanaf zijn achtste. Zijn carrière begon met het zingen voor geld op Koninginnedag, het meedoen met schoolmusicals en regionale talentenjachten. Na zijn twaalfde kreeg hij steeds meer interesse in de muziek. Hij speelt inmiddels gitaar en piano en schrijft zijn eigen nummers. In 2014 heeft hij zijn eerst Engelstalige single: Feeling Alive en zijn zelfgeschreven nummer: Home uitgebracht. Het grootste succes heeft hij tot nu met het pop/tropical-house-nummer: ‘Bring It On’.

Lars is inmiddels uitgegroeid tot een veelgevraagde artiest die ook regelmatig te gast is bij RTV Noord. In het verleden was hij o.a. te gast in de studio van RTV Westerwolde, bij Het Tafelhuis, het Rozenfestival, het Bevrijdingsfestival in 2018 in Winschoten en dit jaar bij de 27ste Week der Besten in Vlagtwedde.

Lars werkt als teamleider bij de Albert Heyn en doet de vooropleiding van het Compositie, Studio- en Muziekproducties (CMS) aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen.

Klik HIER voor het fragment van RTL 4 The Voice.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.