Vernieuwde Promenadeplein officieel geopend

VEENDAM – Vanmiddag is door Commissaris van de Koning, de heer René Paas, wethouder Henk Jan Schmaal en voorzitter van de OVC, Joseph Kremer de vernieuwde Promenade geopend. Met de opening zijn de werkzaamheden aan de Promenade afgerond.

De Commissaris van de Koning liep met het college burgemeester en wethouders vanaf het gemeentehuis in de richting de Promenade. Onderweg bewonderde hij het eveneens opgeknapte Raadhuisplein en het Veenlustplein. Aangekomen bij de Promenade, verrichtte de Commissaris van de Koning samen met wethouder Henk Jan Schmaal en Joseph Kremer de opening van de Promenade door gezamenlijk een lint door te knippen en een bord te onthullen.

Promenade

Door de herinrichting van de Promenade is er een gezellige winkelstraat met terrassen ontstaan. De Promenade is aangekleed met onder andere speeltoestellen en plantenbakken. Hiermee wordt invulling gegeven aan de wensen van verschillende ondernemers, om de Promenade voor iedereen aantrekkelijk te maken. De vernieuwing van de Promenade sluit aan op de herinrichting van het Raadhuisplein en Veenlustplein. De materialen die hiervoor zijn gebruikt zijn ook (deels) gebruikt voor de herinrichting van de Promenade. Hiermee wordt de uitstraling van de nieuwe pleinen doorgetrokken richting de Promenade.

Ingezonden.

Foto’s: Willem van der Werf

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.