Senior WEB voor als u meer gemak en plezier van uw computer en internet wil ervaren

Foto: Geert Smit

REGIONIEUWS – Er is meer uit uw pc of tablet te halen.

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 415 leslocaties en 2.900 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren.
Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder. Wij leggen u alles stap voor stap uit. Bijvoorbeeld over onderwerpen als Windows 10, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met onze informatie op de website, in tijdschrift Enter en onze online cursussen kunt u direct aan de slag. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en artikelen? Meld u dan gratis aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Hebt u een computer- of tabletvraag? Onze geduldige vrijwilligers van PCHulp en Leren aan Huis staan voor u klaar! U kiest de vorm van PCHulp die bij u past: via internet, telefonisch of aan huis. Bij Leren aan Huis komt er een vrijwilliger van SeniorWeb bij u thuis om u te helpen met dingen die u wilt leren doen met uw smartphone, tablet of computer. PCHulp en Leren aan Huis zijn speciaal voor SeniorWeb-leden. Interesse? Meld u aan als SeniorWeb-lid.
SeniorWeb geeft op 415 locaties verspreid over Nederland computercursussen, workshops en inloopuren. U wordt begeleid door deskundige en geduldige vrijwilligers.
De lesonderwerpen zijn divers: tablets, Facebook, Windows, veiligheid, fotobewerking, orde op uw pc en meer.
U vindt de SeniorWeb Leslocaties bij u in de buurt op onze website, of bel 030-276 99 65.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.