Westerwolde speelt inhaalwedstrijd tegen Raptim

Foto: Jan Glazenburg

COEVORDEN – In het weekend dat veel clubs een wedstrijd in de eerste bekerronde spelen, staat er voor Westerwolde een inhaalwedstrijd tegen het Coevorder Raptim op het programma.

Al in de tweede speelronde werd deze wedstrijd wegens het onbespeelbaar zijn van het veld in Coevorden afgelast. Zondagmiddag dus de ideale gelegenheid deze wedstrijd, die bepalend is voor de eindstand in de eerste periode van deze competitie, alsnog te laten plaatsvinden.

Raptim staat momenteel op de vijfde plaats in de derde klasse C en heeft uit de tot nu toe zeven gespeelde wedstrijden veertien punten bij elkaar gevoetbald. Het doelsaldo van de ploeg van trainer Jan Wielink is 19 – 12. Raptim staat hierdoor dus twee punten achter op Protos, de huidige koploper die al uitgespeeld is in de strijd om de eerste periode. Westerwolde heeft vier verliespunten meer dan de tegenstander van zondagmiddag en staat momenteel dus op de achtste plaats met tien punten uit zeven wedstrijden en een doelsaldo van 13 – 15 is nu hun deel. Uit deze tussenstand is dus gemakkelijk af te lezen dat de uitslag van deze wedstrijd voor Raptim behoorlijk van invloed is op het al dan niet winnen van het eerste periodekampioenschap. Westerwolde daarentegen kan bij winst de aansluiting met de bovenste ploegen realiseren. Kortom, ingrediënten genoeg die vast en zeker garant staan voor een boeiend voetbalduel in Coevorden.

De wedstrijd op sportpark Klinkenvier begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G. Louwes uit Zwartemeer.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.