‘Ozosnel’, het paard van Sinterklaas, bracht een bezoek aan Obs de Wiekslag

Foto: Ellen Kostwinder

BLIJHAM – Vannacht bracht ‘Ozosnel’, het paard van Sinterklaas, een bezoek aan obs de Wiekslag.

Met de hulp van ouders werd deze week een geweldig mooie speelhoek gemaakt in het tussenlokaal van de onderbouw bij obs de Wiekslag; een heuse stal, inclusief halster, zadel, voerbakken, enz.  Vanmorgen was een ieder blij verbaasd en verrast; ‘Ozosnel’, het paard van Sinterklaas had afgelopen nacht een bezoek aan obs de Wiekslag gebracht. Hij had geknabbeld aan de wortel en had wel heel erge nood, zo bleek. Een flinke hoop poep lag op het vel waar de kinderen gisteren ‘neppoep’ op hadden gerekend. Ozosnel….. een heuse precieze poeper. 

Ingezonden door Ellen Kostwinder, obs de Wiekslag

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.