Ineke Claassen en Janet Holtkamp te gast in het programma Aquarius

Foto: Bé Eelsing

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Vanavond zijn Ineke Claassen en Janet Holtkamp te gast bij Aquarius met als presentatrice Lida Zoelman uit Wedde.

Vanavond praat Lida Zoelman met Ineke Claassen en Janet Holtkamp. Samen gaan zij vertellen hoe ze een methode hebben ontwikkeld, welke ze beide succesvol inzetten in hun praktijken.

Ineke werkt als coach voor mensen met persoonlijke (ontwikkelings-) vraagstukken, voor partners met relatievraagstukken, voor managers met leiderschapsvragen en voor teams die hun onderlinge samenwerking willen optimaliseren. Voor die werkzaamheden beschikt zij over een retraite voorziening met een grote werk- en leefruimte, gastenkamers met sanitaire voorzieningen, een prachtige ontspanningsruimte met binnenbad en sauna in een speciaal daarvoor verbouwde boerderij. De boerderij ligt in het buitengebied van Sellingen alwaar eindeloos gewandeld en gefietst kan worden. Haar man ondersteunt haar praktijk door op culinaire wijze voor de gasten te zorgen in C’S Communicatie Coaching te Sellingen.

Janet , acupuncturist en craniosacraaltherapeut, werkt samen met haar man in het Centrum voor Chinese Geneeskunde te Nieuw Buinen.

Kijk voor meer informatie op de volgende websites: www.cs-communicatiecoaching.nl en www.stilstaan-bij-werk-en-leven.nl en www.longfeifengwu.eu

Meer weten? Luister dan vanavond Radio Westerwolde, Aquarius tussen 20.00 en 21.00 uur

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.