Vrouw die oudere dame overviel in Papenburg aangehouden

Foto: Catharina Glazenburg

PAPENBURG – De politie heeft de vrouw die een oudere dame overviel in Papenburg aangehouden.

Zoals u op deze website kon lezen is gisteren aan het Haubtkanal in Papenburg een oudere dame, die met haar rollator op pad was, overvallen. Het slachtoffer kwam hierbij ten val en raakte lichtgewond. De vrouw die haar omver duwde ging er met de portemonnee van het 89 jarige slachtoffer vandoor.

De politie heeft op grond van een daderbeschrijving door het slachtoffer en dankzij informatie van getuigen de verdachte van deze laffe daad aangehouden. De 39 jarige verdachte bevond zich op een camping in Papenburg. Het is een bekende van de politie. Zij werd nog voor meerdere delicten gezocht.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.