Kerstconcerten ‘What sweeter music can we bring’ door Vocaal Ensemble Chaverim

Foto: Geert Smit


MUSSELKANAAL/GIETEN – Vocaal Ensemble Chaverim onder leiding van dirigent Klaas Withaar verzorgt in het weekend voor kerst twee kerstconcerten met als thema ‘What sweeter music can we bring’.

De concerten vinden plaats op zaterdag 21 december om 20.00 uur in de H. Antoniuskerk in Musselkanaal en op zondagmiddag 22 december om 16.00 uur in de Dorpskerk in Gieten. Chaverim – met leden uit Oost-Groningen en Zuidoost-Drenthe – zingt er licht klassieke werken van de componisten Morten Lauridsen, Ola Gjeilo, John Rutter, Daniel Elder, Eric Whitacre en Sergej Rachmaninov. Ook is er een muzikaal intermezzo door hoboïst Collin van Gemert en pianist Pieter Pilon.

Kaarten kunt u vooraf per e-mail reserveren bij Anke Roelfs, ankeroelfs@ziggo.nl.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.