Gewonden bij botsing lijnbus en twee personenauto’s

Foto: Van Oost Media

ODOORN, EXLOO – Twee mensen zijn vanmiddag rond twaalf uur gewond geraakt bij een botsing tussen een lijnbus van Qbuzz en twee personenauto’s. Het ongeluk gebeurde op de N34 vlakbij de afslag Exloo.

Ten tijde van het ongeval waren er wegwerkzaamheden en was de snelheid van 50 km aangegeven. Dit had de bestuurder van de laatste auto te laat opgemerkt en duwde de grijze auto onder de bus van Qbuzz.

Uiteindelijk zijn twee mensen naar het ziekenhuis gebracht. De lijnbus kon al snel weer verder rijden. De personenauto’s zijn afgevoerd door een berger. Na het ongeluk was de N34 tussen afslag Exloo en Odoorn kort afgesloten.

Tekst en foto’s: Van Oost Media

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.