Koffieconcert Lisa Franken in het Albatrosgebouw

Foto: R Kral Brunen

NIEUWE PEKELA – Op zondag 08 december geeft de in Limburg wonende Lisa Franken een concert in het Albatrosgebouw. Op een prachtige vleugel en Cello brengt zij werken ten gehore van verschillende componisten. Ze speelt toegankelijke muziek van o.a. Chopin, Schubert, Bach, Piazzolla etc.

Al sinds haar vijfde jaar speelt Lisa Franken piano en cello. Zij bezocht gerenommeerde conservatoria zoals de musikhochschule in Keulen, Koninklijk Conservatorium in Brussel en het conservatorium in Maastricht. Zij won talloze prijzen op internationale concoursen. Vanaf 2016 is zij docente aan de gerenommeerde Anton- Rubinstein Academie in Düsseldorf.

De in Limburg wonende Lisa Franken wisselt tijdens het concert beide instrumenten af. Op het programma staan werken van verschillende componisten. Ze speelt toegankelijke muziek van o.a. Chopin, Schubert, Bach, Piazzolla enz.

Zondag 08 december 2019.

Aanvang 11.00 uur(foyer open 10.00 uur)

Albatrosgebouw(voormalig Doopsgezinde kerkje)

Abr. Westersstraat A 83,

9663 PB Nieuwe Pekela. Culturele Commissie Pekela www.sccpekela.nl

Facebook: culturele commissie Pekela.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.