Volle bak bij Narrenfeest Beachhouse Moekesgat

Foto: André Dümmer

TER APEL – Gisteravond organiseerden de Kloosterwiekers, evenals vorig jaar het Narrenfeest. Dit is het openingsfeest van het seizoen van carnavalsvereniging de Kloosterwiekers. René Becker en DJ Lars zorgden voor de muzikale omlijsting.

Het feest vond dit jaar opnieuw plaats in het Beachhouse van Camping Moekesgat in Ter Apel. Het is in het leven geroepen om samen met alle carnavalsliefhebbers het nieuwe seizoen van start te laten gaan.

De nieuwe Prins Wim de Eerste, Vorst Ronald de Eerste en de door hen samengestelde Raad van 11 werden aan de wagenbouwers, loopgroepen en alle andere carnavalsliefhebbers voorgesteld.

Het Narrenfeest trok veel de bezoekers, waarvan een heleboel in carnavalskleding. Voor zowel de best verklede individu als de best verklede groep lagen vrijkaarten voor het carnavalsbal in februari klaar.

Foto’s: André Dümmer

Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.