Deelnemers fitness krijgen rondleiding door vernieuwde Pagecentrum

Foto: Ronny

STADSKANAAL – Vanmorgen om 10:30 uur kregen de leden van een fitnessgroep een informatieochtend in het nieuwe congresgebouw in het Pagecentrum.

Het bericht kwam een tijdje geleden met de mededeling, “we gaan onze fitness vernieuwen !” Vandaag zijn voor alle leden die dagelijks of paar keer per week komen fitnessen en zwemmen twee bijeenkomsten gepland. De eerste bijeenkomst was vanmorgen om 11:30 en de tweede van 19:00 tot 20:00 uur.

Het fitnessinterieur krijgt een nieuw likje verf en binnenkort komt er nieuwe fitnessapparatuur. Ook was er leuk nieuws voor de gebruikers; vanaf 1 december wordt het abonnement automatisch omgezet naar basisabonnement, waarbij tijdens openingstijden onbeperkt gratis gebruik gemaakt kan worden van de fitnessruimte. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor extra modules om het abonnement aan te vullen.

Na deze informatie kregen de aanwezigen een rondleiding door het nieuwe congresgebouw die uit twee lagen bestaat. Via een korte trap vanuit het restaurant en een lift kwam men op de 1e verdieping waar grote bijeenkomsten kunnen plaatsvinden. Daaronder is nog een ruimte met een garderobe, kleine vergaderruimtes en een kinderopvang.

Meer info over Pagedal https://www.pagedal.nl/

Een overzicht in beeld door: – Ronny –

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.