Piepschuim komt met muzikaal cabaret Grote Woorden naar Theater de Klinker

Foto ingezonden door Thymen den Hartog Royal Promotions

WINSCHOTEN – Succesformatie Piepschuim, bekend van festivals als Oerol en Reuring, is terug in de theaters met hun nieuwe voorstelling Grote Woorden. Deze muzikale cabaretvoorstelling combineert alle theaterdisciplines op unieke wijze tot een waanzinnige show. Met teksten en liedmateriaal gecomponeerd door Cor Burger en fysiek spel uitgewerkt door Robbert Koekoek. Grote Woorden is van 27 september 2019 t/m 9 mei 2020 te zien als reizende productie. Op 19 december 2019 om 20:15 uur komt de voorstelling naar Theater de Klinker in Winschoten.

Het 247ste programma Grote Woorden van Piepschuim is meteen het allerbeste. Het combineert op een UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. NOOIT eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. NOOIT eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog NOOIT heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. En nog NOOIT is een show zo omarmd door het grote publiek! Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die IEDEREEN MOET ZIEN. Punt.

Cast & creatives Cor Burger: muziek, teksten, zang, gitaren, toetsen | Robbert Koekoek: fysiek spel, sax, klarinet, bas, percussie | Vincent van den Elshout: eindregie | Ellen Windhorst: decorontwerp | Henry de Jong: lichtontwerp | Tina Meijers: techniek

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.