Explosieven Opruimingsdienst naar woning stad Groningen

Foto: Teunis Streunding

GRONINGEN – In een woning aan de Oosterhamriklaan in Groningen is een hoeveelheid spullen gevonden voor het maken van vuurwerk.

Bij een onderzoek in een woning aan de Oosterhamriklaan in de stad Groningen zijn spullen gevonden om vuurwerk te maken. Er is één persoon aangehouden. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt. Bewoners van vier naastgelegen woningen is gevraagd tijdelijk uit hun woning te gaan.

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) doet momenteel onderzoek in de woning.

Update

Het onderzoek in de woning is afgerond. De bewoners die tijdelijk hun woning moesten verlaten, zijn weer terug. Het onderzoek gaat uiteraard door. De aangetroffen spullen worden onderzocht en de politie gaat in verhoor met de verdachte.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.