Meijco van Velzen neemt wandelaars mee door Blijham en Wedde

Foto: Bé Eelsing

BLIJHAM, WEDDE – Vandaag nam Westerwoldekenner Meijco van Velzen 23 enthousiaste wandelaars mee op een prachtige route door Blijham en Wedde.

De start was op de parkeerplaats van ASVB in Blijham. Vandaar wandelden ze in de richting van de Gaast en langs de Westerwoldse Aa naar Wedde. Om half één schoof men aan bij eetcafé de Leeuw in Wedde voor soep en lekkere broodjes.

Nadat de deelnemers het buikje lekker vol hadden gegeten, ging de tocht door het prachtige natuurgebied weer richting Blijham. Onderweg vertelde Meijco mooie verhalen en anekdotes over het gebied. Het was zoals altijd een geslaagde wandeling met een heel gezellige groep wandelaars.

Foto’s en tekst: Bé Eelsing

Klik HIER voor meer foto’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.