Westerwolde ontvangt SVV ’04 uit Schoonebeek op de Barlage

Foto: HJ Pleiter


VLAGTWEDDE – Zondagmiddag 1 december staat voor Westerwolde de vijfde thuiswedstrijd in de lopende competitie op het programma. Op sportpark De Barlage in Vlagtwedde is dan de Schoonebeekse Voetbalvereniging, kortweg SVV ’04, te gast.

Laatstgenoemde vereniging ontstond in 2004 uit een fusie tussen de voetbalverenigingen SC Oranje en Minjak en speelt nu al vele jaren in hoofdzakelijk de derde klasse met in het seizoen 2014 / 2015 zelfs een eenjarig uitstapje naar de tweede klasse. Uit de statistieken blijkt dat – voor zover bekend – beide teams elkaar in competitieverband nog nooit hebben getroffen. De mannen van trainer Phillipe Karhof nemen op dit moment de achtste plaats op de ranglijst in beslag met dertien punten uit negen wedstrijden. Het doelsaldo van de ploeg is met 20 – 20 volkomen in evenwicht. Tot dusver werd er door SVV ‘04 vier keer gewonnen, één keer gelijk gespeeld en vier keer verloren. Westerwolde, dat drie maal won, één keer gelijkspeelde en vijf keer verloor tot dusver, staat momenteel op de tiende plaats met tien punten uit eveneens negen wedstrijden (15 – 23). Het geringe verschil op de voorlopige ranglijst staat vast en zeker garant voor een leuke voetbalmiddag op De Barlage. Iedereen wordt van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn.

De wedstrijd in Vlagtwedde begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M. Wever uit Muntendam. Wedstrijdsponsor is JUMBO Vlagtwedde; pupil van de week is Jasper Hensbergen.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.