Weer autobrand in Stadskanaal

Foto: Politie Drenthe (archieffoto)

STADSKANAAL – Vanmorgen is de brandweer van Stadskanaal uitgerukt voor een autobrand.

Vanmorgen is de brandweer van Stadskanaal uitgerukt voor een autobrand aan de Convernantstraat in de wijk Maarsveld. Op het moment dat de brandweer arriveerde sloegen de vlammen uit de voorkant van de auto. Hier kwam veel rook bij vrij.

De brandweer heeft de zaak geblust. De auto is op last van de politie afgesleept. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.

Stadskanaal wordt de laatste tijd geteisterd door autobranden. Dit was zeker de zesde keer in een paar maanden tijd in de wijk Maarsveld. Ook ging op 25 oktober aan de Weegbree een houten schuurtje met daarin een brommobiel in vlammen op.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.