Auto’s botsen op de A7

Foto: Catharina Glazenburg

ZUIDBROEK, WINSCHOTEN – Op de A7 hebben zich bij Winschoten en Zuidbroek ongevallen voorgedaan.

Gisteravond, rond half twaalf, botsten op de A7 bij Winschoten twee auto’s tegen elkaar. Hierbij kwam één van de auto’s tegen de vangrail tot stilstand; de andere belandde in de sloot en tegen een boom. Naar verluidt raakten twee personen gewond. Een derde betrokkene werd door ambulancemedewerkers gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De ernstig beschadigde auto’s werden afgesleept; de weg was enige tijd afgesloten.

Rond zes uur vanavond veroorzaakte een spookrijder een ongeval op de A7 ter hoogte van Zuidbroek. Bij dit ongeval waren twee auto’s betrokken. Er zou één persoon gewond zijn geraakt. De weg is enige tijd afgesloten geweest.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.