Burgernet-inzet na overval Winschoten (Update)

Foto: Teunis Streunding

WINSCHOTEN – De politie heeft na een overval in Winschoten Burgernet ingeschakeld.

Rond half drie is er een overval geweest bij Budget Food aan de Vissersdijk in Winschoten. De dader is in de richting van het station gerend. Naar verluidt deed de man een greep in de kassa. Toen omstanders en personeel hem wilden overmeesteren dreigde hij met een mes. Er zou iemand licht gewond zijn geraakt. (Dit is niet door de politie bevestigd.)

De politie vraagt u uit te kijken naar deze persoon. Het betreft een getinte man van ongeveer 30 jaar. Hij draagt een blauwe jas met witte strepen, een spijkerbroek, een groene sjaal en een zwarte/grijze muts.

De politie waarschuwt u de man niet zelf te benaderen maar bij aantreffen de politie 0900-8844 of Burgernet 0800-0011 te bellen. Bij spoed 112.

Update

De politie heeft woensdag 4 december een 32-jarige man uit Winschoten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een overval op de Budget Food.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.