Concert Blueztrail in Ons Noabershoes

Foto: Catharina Glazenburg

VEELERVEEN – Op 14 december treedt de zeskoppige formatie Blueztrail op in Eetcafé Ons Noabershoes.

Deze band met ervaren bandleden staat nagenoeg wekelijks op de bühne en heeft zijn roots in Grolloo en Rolde liggen. De bandleden: Hans Rotteveel, Roy Malcolm, Bart de Glint, Tom Mulder, Bert Ratering en Martin Aldershof trakteren het publiek deze avond op een ware tijdreis door de bluesmuziek.

Nummers van Cuby & The Blizzards ontbreken natuurlijk niet in het repertoire! Maar ook blues uit de jaren ’40 t/m ’80 van o.a. Muddy Waters, BB King, Buddy Guy, Elmore James, Gary B.B. Coleman en Jimmy Hendrix.

Is deze muziek van net even voor jouw tijd? Gelukkig spelen ze ook hedendaagse blues van o.a. Beth Hart, Eric Clapton, John Mayer en John Bonamassa.

Het optreden vindt in een kleine intieme setting plaats. Het concert begint om 21.00 uur.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.