Inloopochtend over Windows 10

Foto: Geert Smit

STADSKANAAL – SeniorWeb houdt elke vrijdagochtend in Bibliotheek Stadskanaal een gratis inloopspreekuur. Vrijdag 6 december kunnen mensen langskomen met vragen over de overstap naar Windows 10.

In januari wordt Windows 7 niet meer ondersteund. Wat betekent dit voor mij? Vrijdagochtend 6 december zit Seniorweb in Bibliotheek Stadskanaal klaar om mensen te voorzien van advies. De ochtend kent een vrije inloop van 10.00-12.00 uur.

Inloopspreekuur SeniorWeb

Heb je een computer- of tabletvraag? Bijvoorbeeld over Word, Windows 10 of het gebruik van je iPad, WhatsApp of e-mail? Kom op vrijdagochtend naar het gratis inloopspreekuur SeniorWeb. Elke week staan vrijwilligers van SeniorWeb voor je klaar om samen een oplossing te vinden op al je vragen.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.