Kinderen doen de Pietendans in bibliotheek Ter Apel

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Vanmiddag gaf Tirza Huizenga van Kunstenschool ZG Pietendansles in de Bibliotheek Ter Apel.

Vanmiddag genoten kinderen van de Pietendansles in de bibliotheek van Ter Apel. Dit werd verzorgd door Tirza Huizinga. Sinterklaas kwam ook nog langs met maar liefst vier Pieten, waarvan er een heeft voorgelezen.

Wat een energie in de bibliotheek vanmiddag!

Morgen leest Chantal Wijnholds voor uit het boek dat ze zelf heeft geschreven: Pietje weet het niet! Chantal woont in Ter Apel en volgt de opleiding Pedagogisch medewerker aan het Drenthecollege. Ze heeft er ook een leuke knutselactiviteit bij verzonnen. Doe je mee? Het is van
15.30-16.30 uur in bibliotheek Ter Apel.

Foto’s: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.