Leerlingen OBS De Musselhorst krijgen les na inzet hulpdiensten

Foto: Sven Hoogland

MUSSELKANAAL – Politie, ambulance en brandweer zijn aan het begin van de middag gealarmeerd voor een beknelling van een persoon bij OBS De Musselhorst aan de Spireastraat in Musselkanaal.

Er bleek er een jongetje met zijn voet vast te zitten in een boom. Net toen de brandweer ter plaatse was, had het jongetje met hulp van het ambulance personeel zijn voet weer los. Na een korte controle bij het jongetje bleek er gelukkig niks aan de hand te zijn en kon hij weer vrolijk gaan spelen met zijn klasgenootjes.

Het ambulance- en politie personeel hebben van deze ongelukkige situatie een les gemaakt. De kinderen van groep 1 en 2 mochten binnen in de ambulance en politie auto kijken, en werd hen uitgelegd waar alles voor diende en waarvoor het gebruikt werd.

Na wat foto’s gemaakt te hebben konden de ambulance en politie hun dienst vervolgen, en konden de kinderen terug naar hun klaslokaal.

Tekst en foto’s: Hoogland Producties / Sven Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.