Thema gezinsdienst in het Pagecentrum “Hier wordt gebouwd”

STADSKANAAL – Hier wordt gebouwd, dat is het thema van een gezamenlijke gezinsdienst op 15 december in het Pagecentrum in Stadskanaal.
Een gezamenlijk dienst van de Baptistengemeente Stadskanaal Zuid, Baptistengemeente Nieuw Buinen, Pinkstergemeente Stadskanaal, Reoboth Stadskanaal en de Evangelische Gemeente Stadskanaal.
Zij hebben tijdens deze dienst een speciale actie.
De feestdagen staan weer voor de deur! Een tijd waarin we doorgaans extra aandacht besteden aan onder andere eten en alles wat daar om heen hangt.
Echter voor veel mensen is het geen vanzelfsprekendheid dat er extra aandacht aan eten besteed kan worden. Deze mensen kloppen aan bij de Voedselbank en zijn blij met wat er beschikbaar wordt gesteld.
In een tijd waarin we vooral stilstaan bij de geboorte van Jezus en alles wat hij voor ons heeft gedaan en heeft gegeven is het ook goed om van Zijn liefde te delen.
Daarom willen de vijf gemeentes een inzameling te gaan houden voor de Voedselbank Zuid Oost Groningen! Zij vragen de bezoekers allemaal iets lekkers mee te nemen waarmee de komende feestdagen voor de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank een beetje feestelijker kunnen zijn. 
Te denken valt aan lekkere chocolade, kerstkransjes, chocolademelk en andere (houdbare) luxe artikelen. Alles is welkom zeker ook de normale boodschappen van elke dag, zoals houdbare producten. 
Alle producten kunnen bij de ingang ingeleverd worden en dit zal tijdens de gezamenlijke gezinsdienst symbolisch worden overhandigd aan mensen van de Voedselbank.
Mocht het niet lukken om een bijdrage te leveren aan deze actie bent u vanzelfsprekend gewoon van harte welkom.
De dienst begint om 10.00 uur.

Video: John van der Laan

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.