Extra informatiebijeenkomst Zorg voor de Regio

Foto: Treant

NIEUW BUINEN – Op 11 december is er voor inwoners in de gemeente Borger-Odoorn een extra informatiebijeenkomst over de wijzigingen in de zorg.

Vanaf 2020 verandert de zorg in Drenthe en Zuidoost-Groningen. Door strengere kwaliteitseisen en weinig gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen moeten we de zorg in de regio veranderen en wordt het Refaja een weekziekenhuis. Dus alle basiszorg blijft.

Voor een onderzoek, het stellen van een diagnose of een dagbehandeling kunt u gewoon naar de Treant-locatie Refaja. Iedereen die zorg nodig heeft, blijft die zorg in de regio krijgen.

Heeft u een vraag over zorg in de regio? Of wilt u meer toelichting op de wijzigingen in de zorg? Kom dan op 11 december naar de extra informatiebijeenkomst voor inwoners in Borger-Odoorn.

Huisartsen, ziekenhuisartsen en een vertegenwoordiging van Ambulancezorg Groningen vertellen u wat de veranderingen voor u betekenen. U kunt al uw vragen stellen. Aanmelden is niet nodig. U bent van harte welkom op woensdag 11 december van 19.30 tot 21.00 uur in zalencentrum ‘Het Tussendiep’, Kerklaan 2, te Nieuw-Buinen (Borger-Odoorn).

Meer informatie? Kijk op www.zorgvoorregio.nl of mail naar contact@zorgvoorregio.nl.

Ingezonden door Treant

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.