Incontinentiemateriaal gedumpt bij de Weddermarke

Foto: Anna Freitag

WEDDE – Bij Weddermarke wordt met regelmaat incontinentiemateriaal gedumpt.

Een lezeres van deze website meldde in december 2017 dat er met regelmaat gebruikt incontinentiemateriaal (van volwassenen) wordt gedumpt bij de Weddermarke in Wedde. Nu, precies twee jaar later, blijkt dit nog steeds het geval te zijn!

Zij ziet de “luiers” regelmatig liggen als ze een wandeling maakt. Ze liggen naast het fietspad, waar ook regelmatig kinderen gebruik van maken. “Dat je die moet dragen is erg. Maar waarom moeten die op zo’n manier weggegooid worden. Het is zo smerig! Wat bezielt zo’n persoon? Daar is toch wel een andere oplossing voor”, aldus de bezoekster van deze website.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.