Kerst bij Gasterij Natuurlijk Smeerling

Foto: Catharina Glazenburg

SMEERLING – Bij Gasterij Natuurlijk Smeerling is drie dagen een “kleintje kerstmarkt”.

Op zondag 8, zaterdag 14 en zondag 15 december vanaf 13.00 uur is het zijportaal bij Gasterij Natuurlijk Smeerling geheel gevuld met kerstversieringen. Er staat een kraam met veel uiteenlopende spullen o.a. kerstkransen, kerststukken, toeven groen, kandelaars en nog heel veel meer, kortom te veel om op te noemen. Wellicht is er iets bij wat u misschien nog nodig hebt voor kerst. We noemen het een “kleintje kerstmarkt” Binnen is een tafel gedekt geheel in prachtige kerststijl ter inspiratie en uiteraard is ook alles wat er op staat te koop.

Nieuwsgierig geworden kom gerust langs voor het sfeertje u bent van harte welkom.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.