Inspirerend programma Eindejaarsbijeenkomst 2019

Foto: Jan Glazenburg

VEENDAM – Op vrijdag 6 december 2019 organiseren de Veendammer Ondernemers Compagnie (VOC) en de gemeente Veendam in Cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam de jaarlijkse Eindejaarsbijeenkomst. Het thema van de bijeenkomst is: “De energietransitie. Structureel anders!” Ook wordt de Veendammer Ondernemer van het jaar bekend gemaakt.

Veendammer Ondernemer van het jaar 2019

Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst wordt één van de drie genomineerde bedrijven, Vegter Waterbouw, Oldenburger|Fritom en  Brouwhotel Parkzicht, uitgeroepen tot De Veendammer ondernemer van 2019.

Programma

De inloop van de Eindejaarsbijeenkomst start om 14.30 uur en wordt gepresenteerd door de Groningse zanger, tekstschrijver, componist en gitarist Erwin de Vries. Karolina Ryszka, Econoom, geeft een inspirerende presentatie over duurzame energie en de energietransitie. Deze middag gaat Erwin de Vries in gesprek met wethouder Henk Jan Schmaal van Economische Zaken en nemen ze samen de highlights door van 2019 en blikken vooruit op 2020. Frank Omta (voorzitter VOC) vertelt welke impact de ontwikkelingen omtrent de energiestrategie hebben en wat dit betekent voor het lokale ondernemerschap.

Erwin de Vries verzorgt de muzikale omlijsting en de presentatie van de middag. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. Kortom, een boeiende en inspirerende middag!

Meer informatie: www.vocveendam.com

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.