Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Bunde

Tussen maandagmiddag en dinsdagochtend is bij een bedrijf aan de Bunde-West een shovel gestolen. Bij het bedrijf werden werkzaamheden uitgevoerd in verband met de bouw van een nieuwe schuur.

De shovel is van het merk Wacker en heeft de kleur geel. De schade loopt in de tienduizenden euro’s. Getuigen worden verzocht contact met de politie in Bunde op te nemen.

Papenburg

De politie zoekt getuigen van een aanrijding in Papenburg. Deze aanrijding vond vorige week dinsdag tussen 14.35 en 15.05 uur plaats bij de Caritas organisatie. Een VW Golf en een Opel Zafira, die in een parkeervak stond, kwamen met elkaar in botsing. De toedracht van het ongeval is niet duidelijk. Getuigen worden verzocht de politie van Papenburg te bellen.

Lathen

In de vroege dinsdagochtend is ingebroken bij de gokhal aan de Hauptstraße in Lathen. De daders forceerden rond vier uur de toegangsdeur en probeerden vervolgens de geldwisselautomaten open te breken. Toen dat mislukte gingen ze er zonder buit vandoor.

Kluse

Maandagnacht is een poging tot inbraak gedaan bij een kapperszaak aan de Steinbilder Straße in Kluse. De dieven slaagden er in twee buitendeuren en een venster open te breken. Daarna gingen ze er zonder buit vandoor. De schade wordt op 1.300 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.