Pieten krijgen kickbokstraining bij AB Sports Winschoten

Foto: AB Sports

WINSCHOTEN – Vanavond tijdens de kickbokstraining van de kinderen kwamen er ineens vijf pieten de training verstoren. De kinderen snapten er niets van. De pieten kwamen met een bal binnen en natuurlijk veel pepernoten.

De pieten wilden graag leren kickboksen. Daarom hebben ze samen met de kinderen meegedaan met boksen en trappen op de bokszak. De kinderen vonden het super dat ze de pieten mochten leren kickboksen.

Na de training hadden de pieten nog een cadeautje voor de kinderen. Maar er was iets mis met de pakjes! Ze waren ingepakt met glanzend papier en alle kinderen hadden een verkeerde letter.

Oh jee papier piet heeft nog geen inpakdiploma gehaald. Ze vond het glitterpapier mooier dan het sinterklaaspapier. Daarom heeft ze dat verstopt. Ze vertelde de kinderen dat ze het sinterklaaspapier zo lekker vond en het heeft opgegeten.

Het was een leuke training, samen met de pieten. De kinderen hebben genoten en hebben samen met de pieten nog gezongen voor de gisteren jarige Diego. Gefeliciteerd Diego!

Lijkt Kickboksen je ook leuk? Iedere maandag en woensdag van 18.00 tot 19.00 uur, kom gerust langs.

Ingezonden door AB Sports.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.