Sfeervol kerst vieren met Klaas Spekken

Foto ingezonden door Theater Geert Teis

STADSKANAAL – Klaas Spekken komt samen met het Politie Orkest Noord Nederland naar Theater Geert Teis voor een sfeervolle kerstvoorstelling, de Copper Broadway Christmas Show.

Voor de pauze kunt u genieten van de beste Broadway musical hits zoals Maria, You’ll never walk alone, With One Look. Maar ook de eigen hit van Klaas, Westerwol/My kind of town zal voorbij komen. Na de pauze is de voorstelling volledig in de kerstsfeer. Met de grootste kersthits zoals I’m dreaming of a white Christmas, Santa Claus is coming to town, O holy night, Let it snow en vele anderen.

De avond zal worden verzorgd door de mezzosopraan Ingrid Stijsiger, streektaalzanger Klaas Spekken en pianist Vincent Grit. De Copper Broadway Christmas Show is op donderdag 19 december te zien in Theater Geert Teis.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.