Aquarius vanavond in het teken van Coachen

Foto: Bé Eelsing

STUDIO RTV WESTERWOLDE – In het programma Aquarius
gaan we het vanavond hebben over Coachen.

Het programma staat vanavond in het teken van Coachen. Ben je even de weg kwijt, weet je niet welke richting je op mag gaan? Loop je steeds weer tegen dezelfde processen aan? Blijf je het moeilijk of lastig vinden om ‘nee’ te zeggen? Ligt je garderobe kast vol met kleding die je al een hele poos niet hebt gedragen? en kun je er geen afstand van doen?

De mogelijke antwoorden zou je vanavond kunnen vinden als Caroline van Staveren komt vertellen over haar passie. Caroline is coach en daarnaast heeft ze een bruidssalon. Hoe dat te combineren? Luister dan vanavond tussen 20.00 – 21.00 uur.

Wilt u meer informatie, bezoek dan haar instagram en facebook: www.instagram.com › carolinevanstaveren

Aquarius is tussen 20.00 en 21.00 uur te beluisteren bij Radio Westerwolde.  Presentatie: Tienja Hensens

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.