Lichtjesavond bij het hunebed van Borger

Foto: Hans Meijer Hunebedcentrum

BORGER – Aan het eind van het jaar overdenken we wat ons is overkomen in 2019. Welke doelen we hadden en welke we bereikt hebben, de mooie momenten maar ook de minder leuke gebeurtenissen, zoals dierbaren die ons ontvallen zijn.

Op de kortste dag van het jaar, op 21 december, kunt u bij het grootste hunebed van Nederland, een lichtje laten branden om een gebeurtenis te herdenken. Bij het Hunebedcentrum kunt u een kaarsje halen om hem neer te zetten bij het met fakkels verlichte hunebed.

Tussen 19.00 uur en 21.00 uur staan er kaarsjes klaar en kunt u een lichtje bij het hunebed zetten. In het museumcafé staat een kop koffie/thee voor u klaar.

Deze avond wordt verzorgd door het Hunebedcentrum en het Drents Landschap.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.