Zaalvoetbalvereniging Borger verkoopt strooizout

Foto ingezonden door Paulo Cardoso

BORGER – Zaalvoetbalvereniging Borger gaat de gladheid bestrijden door emmers strooizout te verkopen.

De temperatuur daalt, de eerste nachtvorsten hebben alweer plaatsgevonden, kortom de winter staat weer voor de deur. Ook lonken de eerste winterse buien alweer in de komende weken. Dat gepaard met koude temperaturen maakt de kans op gladheid natuurlijk erg groot. 

Deze gladheid kan bestreden worden met strooizout van de zaalvoetbalvereniging Borger. Uitstekend strooizout van de allerhoogste kwaliteit. Gegarandeerd dat u, uw paden, straten en oprijlanen vrij van gladheid houdt. Bovendien steunt u ook nog een goed doel ermee en dat is de zaalvoetbalvereniging Borger.

De zaalvoetbalvereniging Borger komt op vrijdagavond 13 december en op zaterdag 14 december bij daglicht langs de deuren met de goedgevulde emmers strooizout.  Bestrijdt de gladheid en steun tevens de zaalvoetbalvereniging Borger!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.