Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Surwold

Tussen vrijdag- en zaterdagmiddag is ingebroken bij een kiosk aan de
Waldstraße in Surwold. De daders verschaften zich toegang tot het gebouw en stalen er snoep en verschillende dranken. Op dit moment is de hoogte van de schade nog niet bekend.

Heede

Vrijdagnacht is ingebroken bij een medische sportschool aan de Dersumer Straße in Heede. De dieven braken aan de achterkant van het gebouw een raam open en doorzochten het pand. Ze gingen er met een onbekend bedrag aan contant geld vandoor.

Haren

Donderdagnacht is ingebroken bij een woning aan de Pictoriusstraße in Haren. De dieven kwamen rond half twee binnen door het raam van de deur naar het terras in te slaan. Het hele huis werd doorzocht. Het is nog niet duidelijk wat er is gestolen.

Weener

Gisteren is tussen zes en half tien ’s avonds ingebroken bij een woning aan de Westerstraße in Weener. De daders kwamen binnen door de buitendeur te forceren. Vervolgens werd in de woning gezocht naar waardevolle spullen en geld.

Volgens de 57 jarige bewoonster is er niets gestolen.

Getuigen van een van deze inbraken worden verzocht de plaatselijke politie te bellen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.