Team Rolfes organiseert vijfde Westerwolde Wintertocht

Foto ingezonden door Team Rolfes

MUSSELKANAAL – Voor de vijfde keer organiseert Team Rolfes uit Musselkanaal dé winter mountainbiketocht van het Noorden: De Westerwolde Wintertocht!

Op zondag 15 december kunnen mountainbikers het prachtige en nog onontdekte natuurgebied van Westerwolde en omgeving ontdekken in een tocht van 30, 50 of 80 kilometer. De kortste afstand is ook heel geschikt voor junioren!

Startpunt van de Westerwolde Wintertocht is Camping de Barkhoorn aan de Beetserweg 6 te Sellingen (tussen 9:00 en 10:00 uur). Van daaruit gaat de tocht langs riviertjes de Ruiten Aa en de Westerwoldse Aa. In samenwerking met Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten zijn speciaal voor Team Rolfes routes uitgezet door het mooie Westerwolde. De hoge natuurwaarde van het Westerwolder landschap maakt deze tocht heel bijzonder.

De Westerwolde Wintertocht wordt professioneel begeleid door Team Rolfes met EHBO-aanwezigheid en diverse verzorgingsposten op mooie locaties. Voor pechgevallen rijdt er eigen een servicewagen mee. Veiligheid voorop! Het dragen van een fietshelm is verplicht!

Kijk voor meer informatie op www.teamrolfes.nl of op www.facebook.com/teamrolfes.nl.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.