DinoWinterWereld bij Dinopark Landgoed Tenaxx in Wedde in de kerstvakantie

Foto ingezonden door Hatzo Producties

WEDDE – In de kerstvakantie is Dinopark Landgoed Tenaxx aan de Borgesiusweg in Wedde van 21 december tot en met 5 januari (behalve 25 en 31 december) dagelijks geopend van 11:00 tot 18:00 uur. Het landgoed is helemaal in wintersfeer en ook het miniatuurpark is sprookjesachtig verlicht.

 Er is een dinosleebaan, een dinoschietkasteel en je kunt een ritje maken over het landgoed met het treintje. In de verwarmde tent kun je meedoen met allerlei leuke workshops: dino’s uit ijs hakken, maak je eigen kersthuisje of dinowinterlandschap en meer. Ook leuk: eindejaarsuitverkoop in de shop met hoge kortingen!

Meer info op www.landgoedtenaxx.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.