Lekker eten en gezelligheid bij de Eetclub in Ter Apel

TER APEL – Vanmiddag werd bij  “Fenny haar eetclub” een heerlijk kerstdiner geserveerd.

Op 21 september 2016 werd in het theehuis van de kinderboerderij aan de Havenstraat in Ter Apel “Fenny haar eetclub” geopend. De eetclub is genoemd naar Fenny Hofkamp. Zij heeft zo’n 30 jaar een eetclub geleid voor mensen met een beperking. Door terugloop van het aantal vrijwilligers was de eetclub opgehouden te bestaan. Marja Oortwijn, moeder van Rob, een jongen met Down Syndroom, nam samen met enkele vrijwilligers en Humanitas, het initiatief de eetclub een herstart te geven.

Vanavond schoven de deelnemers er voor de vierde keer aan voor een kerstdiner. Het was een vrolijke gezellige boel, waarbij met een spelletje Bingo leuke prijsjes te winnen waren. Ook de kerstman was van de partij. Hij speelde vrolijke kerstliedjes op zijn keyboard.

Het was een hele leuke avond. Iedereen heeft genoten.

Foto’s: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.