Alberta Kuil te gast bij Aquarius

Foto ingezonden door Lida Zoelman

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Vanavond is Alberta Kuil te gast bij Aquarius met als presentatrice Lida Zoelman uit Wedde.

Vanavond praat Lida Zoelman met Alberta Kuil uit Oude Pekela. Alberta gaat vertellen over Troost en Meer, een prachtige informatiewinkel die is gevestigd in de gemeenschapsruimte van het voormalig Rabbinaatshuis aan de Bosstraat in Winschoten.

Alberta biedt praktische ondersteuning en troost bij verlies en rouw. Denk aan de administratieve nasleep, of praktische handvatten. Naast informatie halen en brengen kun je ook een troostcadeau aankopen, er is een grote collectie symbolische cadeaus, kaarten, kunstobjecten en meer. Daarnaast vinden er lezingen plaats, leuke workshop etc.

Meer weten? luister donderdagavond Radio Westerwolde, Aquarius tussen 20.00 en 21.00 of kijk alvast op; TroostenMeer.nu of AlbertaKuil.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.