Bibliotheek Vlagtwedde zoekt vrijwilliger

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Voor de bibliotheek in Vlagtwedde wordt een nieuwe vrijwilliger gezocht.

Ben jij representatief en vind je het leuk om met mensen in gesprek te zijn? Dan zoeken wij jou!

Als vrijwillige medewerker ontvang je onze bezoekers en maak je hen wegwijs in de bibliotheek. Daarnaast help je mee aan een aantrekkelijke bibliotheek door o.a. het mooi presenteren van de boeken en andere media. Een prachtige mogelijkheid om samen met collega’s de bibliotheek tot een gezellige ontmoetingsplaats te maken.

Werken bij Biblionet Groningen

Biblionet Groningen daagt alle Groningers uit om zichzelf te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten, geïnspireerd te raken en mee te doen in de samenleving. In de vestigingen en op de ondersteunende afdelingen, zoals Financiën, ICT, Marketing en HR, werken we samen aan de best mogelijke bibliotheek voor alle Groningers.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ria van Gerresheim R.v.Gerresheim@biblionetgroningen.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.