Tweede Kerstdagwandeling arrangement bij MoeNieks

Foto ingezonden door Ooldrik Modderman

VLAGTWEDDE – Op Tweede Kerstdag wordt bij MoeNieks een wandeling georganiseerd.

Op donderdag 26 december wordt er om 13:30 uur verzameld op het middenplein van MoeNieks. We starten met koffie en huisgemaakt lekkers, om daarna direct het Westerwolds natuurgebied in te trekken voor een prachtige winterwandeling langs de Ruiten Aa.

Henk Opheikens is onze gids tijdens deze afwisselende wandeling van ca 1,5 uur doorheen bossen, velden en langs de meanderende oevers.  Na afloop komen we samen rondom de gloeiende vuurkorven buiten of binnen in de verwarmde kapschuur voor een verrassingsdrankje, een kop eigenbereide snert met roggebrood en katenspek.

Ook niet wandelaars zijn natuurlijk van harte welkom om aan te schuiven aan onze lange tafels…..

Start- en eindpunt: MoeNieks, Weenderstraat 44, 9541TC Vlagtwedde

Reserveren via 06-20109361

Parkeren kan op parking van MoeNieks

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.