Kerstbingo bij Senioren van Nu Westerwolde

TER APEL – Ter afsluiting van het verenigingsjaar sloot Senioren van Nu op 13 december af met een grote Kerstbingo.

De belangstelling was ook nu weer heel groot. Voor dit evenement kwamen, ondanks het slechte weer, maar liefst 70 leden opdraven. Er waren mooie prijzen te winnen en onder het genot van hapjes en drankjes werd het een gezellige en geslaagde vrijdagmiddag.

Afsluitend ziet men terug op een actief en geslaagd 2019 en velen kijken al weer vooruit naar het traditionele stamppot buffet in januari a.s. Mede omdat zich regelmatig nieuwe leden aan blijven melden, blijft Senioren van Nu Westerwolde niet alleen een actieve club, maar ook één van de grootse senioren verenigingen in deze regio.

Ingezonden door: Anne Hof, secretaris.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.