Spinningmarathon levert 1.350 euro op voor K6 tegen kanker

Foto: Jan Glazenburg

BELLINGWOLDE – De spinningmarathon, die vandaag bij Partycentrum De Meet werd georganiseerd, heeft 1.350 euro opgebracht.

Om drie uur vanmiddag was de spinningmarathon, die vandaag door K6 tegen kanker, in samenwerking met Ron Haans Fitnesscentrum, bij Partycentrum De Meet werd georganiseerd ten einde. Zes uur lang waren de spinninbikes bezet door mensen die zich vrijwillig in het zweet werkten om geld in te zamelen voor K6 tegen kanker. Klik HIER voor onze reportage van vanmorgen.

Het eindbedrag werd kort voor drie uur door Sanne Meijer bekend gemaakt: 1.284,30 ! Dit bedrag werd door de heer Wilt Meendering aangevuld naar 1.350 euro! Het geld wordt besteedt aan spullen voor hospice Sint Maartenhuis in Winschoten. Dit tot grote vreugde van de heer Trijnko Pelgrim, voorzitter van de hospice.

Foto’s: Jan en Catharina Glazenburg

HIER vindt u meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.