RTV Noord “Alle 50 Goud” live vanuit dorpshuis De Wending te Zuidwending

Eigen foto, ingezonden door Karin Dijkhuis

ZUIDWENDING – De 22e editie van RTV Noord’s “Alle 50 Goud” wordt dit jaar live uitgezonden vanuit Dorpshuis De Wending, Zuidwending 199 Veendam.

Voor de meeste Groningers is de lijst “Alle 50 Goud” een begrip. In deze lijst staan de vijftig beste liedjes in het Nederlands, het Gronings of een andere streektaal volgens de luisteraars, kijkers en online bezoekers van RTV Noord.

Vele “gouwe ouwe” nummers zie je ieder jaar terug in de lijst, maar ook steeds meer jongeren brengen hun stem uit dus ook recente hits zullen zeker te horen zijn.

Het programma zal worden gepresenteerd door Eric Bats. Dit jaar presenteert hij samen met Joyce Kranenborg en Sergej in ’t Veen. Voor Bats is het reeds de 17e keer dat hij dit muziek spektakel mag presenteren. Kranenborg zal tijdens de uitzending praten met de vele artiesten die deze live uitzending bijwonen. Een primeur tijdens de uitzending dit jaar is de uitreiking van de Grunny, de jaarlijkse muziekprijs van RTV Noord.

De uitzending is op 31 december, Oudejaarsdag van 13.00-18.00 uur. Kom naar Zuidwending, geniet van prachtig livemuziek, onder genot van een drankje en verse oliebollen. Iedereen is van harte welkom (entree gratis!)

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.