Kindermiddag in Bibliotheek Veendam: speel- en ruilmiddag

Foto: Catharina Glazenburg

VEENDAM – Het is bijna kerstvakantie… tijd om lekker te spelen! Woensdag 18 december kunnen kinderen van 14.00 uur tot 16.30 uur in Bibliotheek Veendam de leukste spelletjes spelen én mag je je eigen speelgoed ruilen.

Scrabble, Klask, Mens-erger-je-niet… in de kerstvakantie heb je lekker veel tijd om spelletjes te spelen. Bibliotheek Veendam helpt je alvast op weg tijdens de speel- en ruilmiddag op woensdag 18 december.

Deze middag spelen we samen de leukste spelletjes én mag je je eigen speelgoed ruilen. Heb je thuis speelgoed liggen waar je niet meer mee speelt? Neem het mee en kijk of je het kunt ruilen voor iets anders.

Leen speelgoed en spellen

Wil je thuis spelen met het nieuwste speelgoed? In Bibliotheek Veendam kun je ook speelgoed en spellen lenen. Van constructiespeelgoed tot robots en van puzzels tot gezelschapsspellen. In onze speelotheek vind je altijd iets leuks én het is helemaal gratis!

De speelotheek is ideaal voor mensen die speelgoed willen afwisselen, die eerst speelgoed willen uitproberen of voor mensen die kinderen op bezoek krijgen. In de speelotheek vind je speelgoed voor kinderen tot 12 jaar en spellen voor alle leeftijden.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.