Publiek geniet van vuurwerkshow Onrust Nieuw Buinen

Foto: Ronny

NIEUW BUINEN – Gisteravond kwamen veel bezoekers naar de vuurwerkshow bij Onrust in Nieuw Buinen.

Gisteravond vond bij Onrust aan de Drentse Poort in Nieuw Buinen de jaarlijkse vuurwerkshow plaats. Veel bezoekers genoten van het sier- en knalvuurwerk wat vanaf zeven uur achter de zaak werd afgestoken.

Zelf moeten ze nog even geduld hebben. In Nederland mag pas vanaf 28 december vuurwerk verkocht worden. Vuurwerk mag alleen op oudejaarsavond tussen 18.00 en 02.00 uur worden afgestoken.

Vuurwerk mag uitsluitend worden verkocht bij vuurwerkwinkels met een vergunning. Het vuurwerk dat u in deze winkels koopt, moet voldoen aan wettelijke eisen. U kunt een legale vuurwerkwinkel herkennen aan een bordje met de tekst: “Verkoop vuurwerk. Roken en open vuur verboden”.

Foto’s en video’s: Ronny

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.