Zo’n 1.500 deelnemers bij Midwinterhoornwandeling Veele

Foto: Bé Eelsing

VEELE – De Midwinterhoornwandeling was vanavond met zo’n 1.500 deelnemers zeer geslaagd.

Vanavond werd door Plaatselijk Belang Veele, in samenwerking met de Giezelbaargbloazers voor de dertiende keer de Midwinterhoornwandeling georganiseerd. De start was om 19.00 uur bij de boerderij van de familie Joling “Broers Arve”, Veelerweg 19 te Veele.

De wandeling, van ongeveer 4 kilometer, ging door de prachtige natuur rondom Veele. De route werd verlicht door waxinelichtjes en vuurkorven. Onderweg werden de deelnemers getrakteerd op verhalen, hapjes en drankjes en het geluid van de Westerwoldse- en de Twentse midwinterhoorns door de Giezelbaargbloazers. Na de wandeling waren er diverse drankjes en versnaperingen verkrijgbaar.

Het was met zo’n 1.500 deelnemers weer een zeer geslaagd evenement!

Foto’s: Bé Eelsing en Jacob Musch

Klik HIER voor meer foto’s van Bé Eelsing

Klik HIER voor meer foto’s van Jacob Musch

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.